снимка: aksakovo.netТри поредни вечери - от 20 до 22-и май, в

...
снимка: aksakovo.netТри поредни вечери - от 20 до 22-и май, в
Коментари Харесай

15 години откакто Аксаково стана град: Празниците започват днес и продължават три дни

снимка: aksakovo.net

Три следващи вечери - от 20 до 22-и май, в 18,30 часа центърът на град Аксаково ще се трансформира в концертна сцена за национални танци, съвременен балет, поп, джаз музика и достоверен фолклор.

Десетки локални и гостуващи надарени актьори ще завладеят Аксаково по случай 15-ата годишнина от оповестяването на обитаемото място за град с разпореждане на Министерския съвет с министър председател Симеон Саксгобургготски през 2004 година

В първата концертна вечер диктатори на сцената ще бъдат обединения за национални танци от Аксаково и региона.

В деня на Светите равноапостоли Константин и Елена - 21 май, в 18,30 приятност на жителите и гостите на града ще предложат обединения за съвременен балет, поп и джаз реализатори, танцови школи и вокални групи от Аксаково, Варна и село Тополи.

Повече от 20 участници - обединения, солисти и посетител реализатори, майстори на достоверния фолклор ще огласят центъра на гр. Аксаково от 18,30 часа на 22 май.

В трите празнични вечери публиката ще се наслаждения на най-големите локални и гостуващи обединения за национални танци, певчески групи и обичани реализатори, удостоверили публично присъединяване си преди музикално-танцувалния празничен маратон, започващ на 20-и май, тъкмо в 18,30 ч.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР